+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Adam Reviews

Hotel ratings

84%
Very good

by 38 reviews

  • Staff

    86%
  • Cleanliness

    86%
  • Equipment

    84%
  • Comfort

    82%
  • Value for money

    80%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Ivana Kadlecová

mature couple, 9.10.2017

Liberecký kraj

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Milan Frolík

single traveler, 19.8.2017

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Po použití bazénu není na pokoji kde usušit plavky.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Pavel Šubert

mature couple, 6.8.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
66 %
  • Okolí hotelu, vybavení wellnes. Velmi dobré jídlo.

  • Velmi tenké stěny pokojů, žádné soukromí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Miloslav Novák

single traveler, 13.7.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
90 %
  • Ochotný personální, čistota, Wellnes - sauny

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Ludmila Podnecká

mature couple, 26.6.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
82 %
  • ochotný personál, možnost relaxace po náročných túrách v bazénu,vířivce, úžasný výhled z terasy hotelu

  • u polopenze by večeře mohly být vydatnější

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Simona Rampírová

other group, 27.5.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
90 %
  • Lokalita, krajina, personál, ubytování s dokonale "kýčovitým" výhledem na sjezdovku. Nádhera.

  • Nemám výtek. Jen chci zmínit, že výběr z večeři by mohl obsahovat aspoň jedno lehčí (zdravější) jídlo. Ale po celodennich turach, zase na druhou stranu, opravdu vyhladne.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 2.5.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • perfektní a vstřícný personál

  • pár drobných oprav by mohla údržba poladit

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

group of friends, 22.4.2017

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Ochota personálu Sauna, bazén Ručníky, prostěradla a župany k dispozici Výhled

  • Vířivka nebyla v ceně Menší zpoždění s úklidem v den při naplněné kapacitě

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 23.3.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
84 %
  • Pěkné pokoje, milý personál v restauraci, příjemný wellness a hlavně výborné jídlo.

  • Dětský koutek v restauraci - jídelně, který sváděl děti některých flegmatických rodičů k pobíhání, jekotu a rušení hostů při jídle.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Jarmila Pazderníková

single traveler, 23.3.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Renáta Lotterová

single traveler, 29.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 23.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 30.9.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

family with older children, 25.9.2016

Mladá Boleslav Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Úžasné prostředí, velmi ochotný personál. Rádi se sem ještě někdy podíváme.

  • Mrzelo mě, že v tomto termínu co jsme hotel navštívili nefungovala vířivka. Tak snad příště.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 4.9.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Martin

young couple, 17.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.4.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marek

family with young children, 4.1.2015

Čeština

  • Overall rating
42 %
  • Situaci se smaží zachránit unavený a příjemný personál, ale dlouho už nevydrží.

  • Hotel nikdo nevede, vybavením odpovídá 4* ,ale provozem tak 2+* Personál kterého je naprostý nedostatek pracuje v civilu takže ho hned nepoznáte- mimo číšníků, Pokoje bohužel na první dojem uklizené ala zdání klame, čistě povlečeno, koupelna i toaleta byla čistá. Ve sprše kolem spch. koutu plíseň a to je pro 4* hotel naprosto nepřijatelné. Mini bar vypnutý tudíž nápoj si nedáte. Ručníky byli v koupelně při příjezdu pověšeny v koupelně ne složeny v pokoji aby bylo poznat že jsou čisté jeden ručník přímo u sprch na zemi tak se mohu pouze domnívat zda je vůbec někdo měnil. Pokoje jsou špatně odhlučněny tak slyšíte od vedle mluvené slovo a nejen to, a pokud se vedle jdou sprchovat během noci tak jste okamžitě vzhůru. Jelikož hotel není veden jak má, tak ve večerních hodinách se z chodeb stává zábavný park pro děti které rodiče vystrčí z pokojů aby měli klid. Jídlo v celku v pořádku, jen servis je na úrovni hospody, na stolech je sice ze začátku prostřeno ale později jeden číšník a pomocník na celý hotel nemají šanci jak obsluhovat tak odnášet a prostírat, což je vinou nejen jejich neumu, ale i vina vedení že nemá personál. Číšník se během objednávání opírá rukama o stůl. Servis vůbec neodpovídá 4*, jinak číšníci komunikativní a příjemní. Z restaurace pokud jsou větší skupiny se během jídla stává společenská místnost a protože obsluha neví jak hosty usměrnit, tak tedy opravdu zapomeňte na příjemné posezení ve 4* restauraci. Plusem je hernička pro děti v restauraci, ale bohužel všechny hračky zničeny a špinavé. Pokojské nestíhají uklízet, ale jsou příjemné. Před vstupem na pokoj zaklepou, ale již nevyčkají, okamžitě se nahrnou do pokoje tak je tedy jasné, že stojíte uprostřed pokoje třeba nazí s uklízečkou ve dveřích. Nebo když třeba spíte tak si myslíte, že hoří když začnou křičet jestli něco nepotřebujete. Tohle jsem nikde viděl. Personál nemá ani páru jak se pracuje ve 4* hotelu. Dobré jsou kryté stání, ale je ho málo. Slečna na recepci příjemná a ochotná i když chudák snášela kritiku ze všech stran na chod hotelu. Majitel neví co má dělat a jak se vede 4* hotel. Prosím pane majiteli najměte si zkušeného hotelového ředitele jinak, ne sice hned ale později budete v hotelu sám. Dejte personálu uniformy proškolte je. Snažíte se to dělat sám, ale tak to nejde. Uklízečky musí vést hlavní uklízečka, servis musí vést vrchní číšník atd. dejte jim personál někdo nad nimi musí mít dohled. Jinak se zblázníte.

Personál
7
Služby
1
Čistota
3
Komfort
6
Cena/kvalita
4

p. Van Maren

family with young children, 27.12.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byla jsem s nadmirou spokojena v hotelu Adam Personal pratelsky,pobyt nadherny Prijemny hotel , urcite na videnou

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

young couple, 21.12.2014

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.