+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Adam Bewertungen

Hotelbewertung

84%
Sehr gut

by 38 reviews

  • Personal

    86%
  • Sauberkeit

    86%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    82%
  • Preis-leistungverhältnis

    80%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Ivana Kadlecová

Älteres Paar, 9.10.2017

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Milan Frolík

Einzelreisende, 19.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Po použití bazénu není na pokoji kde usušit plavky.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Pavel Šubert

Älteres Paar, 6.8.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
66 %
  • Okolí hotelu, vybavení wellnes. Velmi dobré jídlo.

  • Velmi tenké stěny pokojů, žádné soukromí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Miloslav Novák

Einzelreisende, 13.7.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Ochotný personální, čistota, Wellnes - sauny

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Ludmila Podnecká

Älteres Paar, 26.6.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
82 %
  • ochotný personál, možnost relaxace po náročných túrách v bazénu,vířivce, úžasný výhled z terasy hotelu

  • u polopenze by večeře mohly být vydatnější

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Simona Rampírová

andere Gruppe, 27.5.2017

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Lokalita, krajina, personál, ubytování s dokonale "kýčovitým" výhledem na sjezdovku. Nádhera.

  • Nemám výtek. Jen chci zmínit, že výběr z večeři by mohl obsahovat aspoň jedno lehčí (zdravější) jídlo. Ale po celodennich turach, zase na druhou stranu, opravdu vyhladne.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 2.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • perfektní a vstřícný personál

  • pár drobných oprav by mohla údržba poladit

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Gruppe von Freunden, 22.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Ochota personálu Sauna, bazén Ručníky, prostěradla a župany k dispozici Výhled

  • Vířivka nebyla v ceně Menší zpoždění s úklidem v den při naplněné kapacitě

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 23.3.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Pěkné pokoje, milý personál v restauraci, příjemný wellness a hlavně výborné jídlo.

  • Dětský koutek v restauraci - jídelně, který sváděl děti některých flegmatických rodičů k pobíhání, jekotu a rušení hostů při jídle.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Jarmila Pazderníková

Einzelreisende, 23.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Renáta Lotterová

Einzelreisende, 29.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 23.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 30.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Familie mit Kindern, 25.9.2016

Mladá Boleslav Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Úžasné prostředí, velmi ochotný personál. Rádi se sem ještě někdy podíváme.

  • Mrzelo mě, že v tomto termínu co jsme hotel navštívili nefungovala vířivka. Tak snad příště.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Martin

Junges Paar, 17.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 3.4.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marek

Familie mit kleinen Kindern, 4.1.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
42 %
  • Situaci se smaží zachránit unavený a příjemný personál, ale dlouho už nevydrží.

  • Hotel nikdo nevede, vybavením odpovídá 4* ,ale provozem tak 2+* Personál kterého je naprostý nedostatek pracuje v civilu takže ho hned nepoznáte- mimo číšníků, Pokoje bohužel na první dojem uklizené ala zdání klame, čistě povlečeno, koupelna i toaleta byla čistá. Ve sprše kolem spch. koutu plíseň a to je pro 4* hotel naprosto nepřijatelné. Mini bar vypnutý tudíž nápoj si nedáte. Ručníky byli v koupelně při příjezdu pověšeny v koupelně ne složeny v pokoji aby bylo poznat že jsou čisté jeden ručník přímo u sprch na zemi tak se mohu pouze domnívat zda je vůbec někdo měnil. Pokoje jsou špatně odhlučněny tak slyšíte od vedle mluvené slovo a nejen to, a pokud se vedle jdou sprchovat během noci tak jste okamžitě vzhůru. Jelikož hotel není veden jak má, tak ve večerních hodinách se z chodeb stává zábavný park pro děti které rodiče vystrčí z pokojů aby měli klid. Jídlo v celku v pořádku, jen servis je na úrovni hospody, na stolech je sice ze začátku prostřeno ale později jeden číšník a pomocník na celý hotel nemají šanci jak obsluhovat tak odnášet a prostírat, což je vinou nejen jejich neumu, ale i vina vedení že nemá personál. Číšník se během objednávání opírá rukama o stůl. Servis vůbec neodpovídá 4*, jinak číšníci komunikativní a příjemní. Z restaurace pokud jsou větší skupiny se během jídla stává společenská místnost a protože obsluha neví jak hosty usměrnit, tak tedy opravdu zapomeňte na příjemné posezení ve 4* restauraci. Plusem je hernička pro děti v restauraci, ale bohužel všechny hračky zničeny a špinavé. Pokojské nestíhají uklízet, ale jsou příjemné. Před vstupem na pokoj zaklepou, ale již nevyčkají, okamžitě se nahrnou do pokoje tak je tedy jasné, že stojíte uprostřed pokoje třeba nazí s uklízečkou ve dveřích. Nebo když třeba spíte tak si myslíte, že hoří když začnou křičet jestli něco nepotřebujete. Tohle jsem nikde viděl. Personál nemá ani páru jak se pracuje ve 4* hotelu. Dobré jsou kryté stání, ale je ho málo. Slečna na recepci příjemná a ochotná i když chudák snášela kritiku ze všech stran na chod hotelu. Majitel neví co má dělat a jak se vede 4* hotel. Prosím pane majiteli najměte si zkušeného hotelového ředitele jinak, ne sice hned ale později budete v hotelu sám. Dejte personálu uniformy proškolte je. Snažíte se to dělat sám, ale tak to nejde. Uklízečky musí vést hlavní uklízečka, servis musí vést vrchní číšník atd. dejte jim personál někdo nad nimi musí mít dohled. Jinak se zblázníte.

Personál
7
Služby
1
Čistota
3
Komfort
6
Cena/kvalita
4

p. Van Maren

Familie mit kleinen Kindern, 27.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byla jsem s nadmirou spokojena v hotelu Adam Personal pratelsky,pobyt nadherny Prijemny hotel , urcite na videnou

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Junges Paar, 21.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.